Avukat Ahmet Alp Nehir’in Avukatlık Bürosu'nun açılışı yapıldı

Başarılı bir staj sonrası Avukatlığa başlayan ve geleceğin başarılı avukatı olarak gösterilen Avukat Ahmet Alp Nehir’in Avukatlık Bürosu açması sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.

Yaşam Yayın: 15 Nisan 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 15.04.2024 08:14:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
453 okunma
Google News
Avukat Ahmet Alp Nehir’in Avukatlık Bürosu çok sayıda davetlinin katılımı ile açıldı.

Başarılı bir staj sonrası Avukatlığa başlayan ve geleceğin başarılı avukatı olarak gösterilen Avukat Ahmet Alp Nehir’in Avukatlık Bürosu açması sevenleri tarafından sevinçle karşılandı.

Açılış Programına Ak Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Erzurum Barosu Başkanı Av. Talat Göğebakan, Milli Eğitim Eski İl Müdürü Fevzi Budak, Erzurum Barosu avukatları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Başkanları ile çok sayıda vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, bol müşteri dileklerini iletti.

Avukatlık mesleğinin hukukun, adaletin sağlanması noktasında önemli bir meslek olduğunu, adaletin ilk durağının da avukatın müvekkili savunması noktasında oluşmaya başladığının altını çizen Mehmet Emin Öz, ‘Hukukun, adaletin olmadığı bir yerde demokrasiden bahsetmek mümkün olmaz’ dedi.

Avukat Ahmet Alp Nehir’de yaptığı konuşmada, “Öncelikle Milletvekilimize, meslektaşlarımıza ve sevdiklerimize teşekkür ediyoruz. Bu özel mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadıkları için onur duyduk.  Her zaman adalet ve hukuk doğrultusunda güzel hizmetler sunmayı kendimize şiar edineceğiz.  Çok teşekkür ediyorum sizlere de ayağınıza sağlık” dedi.

Av. Ahmet Alp Nehir, Erzurum’da Saraybosna Caddesi, Muratpaşa mahallesi, Yekeler Apartmanında yer alan avukatlık bürosunda hizmet verecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.