Erzurumlu milli sporcu Slovakya’da tarih yazdı

Erzurum Palkar Spor Kulübü ve TOHM Sporcusu İlyas Karadağ, buzu ısıtmaya devam ediyor. Milli sporcu bu kez Slovakya’da tarih yazdı.

Spor Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 14:06:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
432 okunma
Google News
TOHM Sporcusu İlyas Karadağ, short trackta başarılarına bir yenisini daha ekledi. Milli sporcu, Slovakya’da yapılan Open Short track Danubia-3 Avrupa kupa finali elemeleri yarışmasında 1 altın 1 gümüş madalya kazandı.

Erzurum Palkar Spor Kulübü ve TOHM Sporcusu İlyas Karadağ, buzu ısıtmaya devam ediyor. Milli sporcu bu kez Slovakya’da tarih yazdı.


15-17 Aralık 2023 tarihlerinde Slovakya’da yapılan ve 12 ülkeden 250 sporcunun katıldığı Slovakya Open Short track Danubia-3 Avrupa kupa finali elemelerinde Milli Sporcu İlyas Karadağ, Junior D Boys kategorisinde 500 metre mesafesinde birinci, 1000 mesafesinde 2. Oldu. Aynı zamanda TOHM Sporcusu olan Milli Short tractçı,  toplamda 1 tane altın ve 2 tane gümüş madalya kazanarak Türkiye Buz Pateni Federasyonu’nu ileriki tarihler için umutlandırırken, Palkarspor ve Erzurumlu sporseverlerin göğsünü kabarttı.

Karadağ ailesi gururlandı

Erzurum Palkarspor Başkanı Arif Karadağ, oğlunun Slovakya’da bir başarıya daha imza attığı için gururlandığını belirterek, “Aslan parçası canım oğlum Short track Danubia-3 Avrupa kupa finali elemeleri yarışmasında Junior D Boys kategorisinde 500 metre mesafesinde birinci, 1000 mesafesinde 2. oldu, toplamda 1 tane altın ve 2 tane gümüş madalya kazanma başarısı göstermiştir. Bu başarıda emeği geçen Antrenörleri Artur Sultangaliyev’e Burak Akar’a ve Mükerrem Deniz e teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.