Erzurum İl Jandarmadan kaçamadılar

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca; Erzurum İli genelinde suç ve suçluların ortaya çıkarılması amacıyla icra edilen operasyon kapsamında Erzurum İli ve İlçeleri

Asayiş Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 13:46:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 59 sn.
947 okunma
Google News

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca; Erzurum İli genelinde suç ve suçluların ortaya çıkarılması amacıyla icra edilen operasyon kapsamında Erzurum İli ve İlçelerinde Nitelikli Hırsızlık suçunu işledikleri tespit edilen (8) şüpheliye yönelik (14) ayrı adreste eş zamanlı operasyon icra edilerek (7) şüpheli gözaltına alınmıştır.

Yapılan arama sonucunda, muhtelif hırsızlık malzemeleri ele geçirilmiştir.
Faaliyet sonucunda geriye dönük çok sayıda faili meçhul hırsızlık olayı aydınlatılmıştır. Şüpheli olarak tespit edilen ve 07.02.2023 günü adli makamlara sevk edilen (7) şahıstan; (4) şüpheli tutuklanmış, (3) şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılmış, (1) şüphelinin ise yakalama çalışmalarına devam edilmektedir.

Erzurum İl Jandarma Komutanlığınca, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması maksadıyla, ilgili mevzuatın verdiği yetki ve sorumluluklar çerçevesinde emniyet ve asayiş görevlerinin yerine getirilmesine kararlılık ve azimle devam edilmektedir.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.