Yakutiye Belediyesi Hilalkent Kültür, Taziye Evi ve Muhtarlık Binası açıldı

Yakutiye Belediye Başkanımız, kıymetli çalışanları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Görüyorsunuz ki durmak yok, hizmete devam. Her gün yeni yeni hizmetleri devreye sokuyoruz. Konağın hayırlı olmasını diliyorum

Belediyeler Yayın: 25 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 25.07.2023 09:42:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
609 okunma
Google News

Hilalkent'te Yakutiye Belediyesi tarafından yaptırılan Kültür, Taziye Evi ve  Muhtarlık Binası törenle açıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen törende yaptığı konuşmada, “En hayırlınız insanlara en çok faydası dokunandır. Emeği geçen başta Yakutiye Belediye Başkanımız, kıymetli çalışanları olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Görüyorsunuz ki durmak yok, hizmete devam. Her gün yeni yeni hizmetleri devreye sokuyoruz. Konağın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.           


Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar da vatandaşların ortak kullanacağı alanlar ve ilçenin birçok noktasında sosyal tesisler yaptıklarını söyledi. Bu tarz sembolik yapıların, vatandaşların bir araya gelmesine vesile olduğuna dikkat çekti.                                 
Uçar, “Vatandaşlarımız bize hangi alanda ihtiyaç duyarsa, biz bu alanda onların hizmetine koşmak ve ulaşmak gibi bir mükellefiyetimiz var. Bizler bunu seve seve yapıyoruz. Çünkü biz halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilen ve inanan bir kültürden geliyoruz.” diye konuştu.     

                                               
AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu da, konağın bölgeye ve ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.