Altınok ve Öz, DSİ projelerini incelediler

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü bünyesindeki projelerde inceleme yaptılar.

Ekonomi Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 14:33:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 57 sn.
399 okunma
Google News
AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürlüğü bünyesindeki projelerde inceleme yaptılar.

AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok ve Mehmet Emin Öz, Devlet Su İşleri 8. Bölge Müdürü Oğuzhan Yavuz, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli, Bölge Müdür Yardımcıları, ilgili Şube Müdürleri, Kontrol Mühendisleri, Ak Parti İl Teşkilat Başkanı Erhan Kocaman, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Emrah Öztürk, Pasinler İlçe Başkanı Gökhan Kanal, Ak Parti Pasinler Koordinatörü Lokman Babagil, Mahalle Muhtarı ve heyeti ile birlikte Erzurum Pasinler Ovasındaki arazinin bir bölümünü sulayan Demirdöven Barajındaki suya takviye amaçlı Büyükdere de yapılacak olan gölet ile Büyükdere Mahallesi üst kotlarında yer alan Vay Deresi üzerindeki planlanan Etüt aşamasındaki gölet yerlerinde bir dizi incelemelerde bulundular.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.