Erzurum'da genişletilmiş MHP istişare buluşması

MHP Erzurum İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantısında, Kars, Bayburt, Ardahan, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Muş ve Artvin İl teşkilatlarının mensupları yer aldı. Oldukça yoğun ilgi gösterilen toplantıya MHP Trabzon İl Başkanı Öme

Siyaset Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 15:50:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 3 dk.
437 okunma
Google News
Milliyetçi Hareket Partisi genişletilmiş bölge istişare toplantısına Trabzon damgasını vurdu

TRABZON TAM KADRO KATILIM GÖSTERDİ

MHP Erzurum İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen bölge toplantısında, Kars, Bayburt, Ardahan, Trabzon, Rize, Gümüşhane, Muş ve Artvin İl teşkilatlarının mensupları yer aldı. Oldukça yoğun ilgi gösterilen toplantıya MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar başkanlığında il ve ilçe yöneticileri ile kadın kolları tam kadro katılım gösterdi.

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik vurgusu yapılan toplantıda ülkenin bölünmez bütünlüğü ve terörle mücadele noktasında dün-bugün-yarın her zaman her şart altında ülkücü kadrolarla mücadeleye devam kararlığı vurgulandı. Ülkemizde ve dünyada yaşanan son gelişmelerinde tartışıldığı istişare toplantısında İsrail’in zulmü bir kez daha lanetlendi ve kınandı.

TOPLATIYA YOĞUN İLGİ

Recep Tayyip Erdoğan fuar merkezinde gerçekleşen bölge istişare toplantısına, MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Milletvekili Musa Küçük, MYK Üyesi İdris Aydın, MYK Üyesi Yüksel Kaleci, MYK Üyesi Yavuz Tellioğlu, MDK Üyesi Taner Gökçek ve Av. Metehan Özkan ve bölge illerin parti il, ilçe başkanları ve yöneticileri katıldı.

CUMUR İTTİFAKLA YOLA DEVAM

Toplantıda konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, “Tüm Türkiye genelinde 81 iyi kapsayan 11 program ile bölge istişare toplantılarını başlatmış bulunmaktayız. Çok önemli bir kavşaktayız. Milletin vicdanında karşılık bulan Cumhur ittifakı bu anlayışla yoluna devam etmektedir” dedi.

ÜLKEMİZ İÇİN CAN FEDA

Dadaşlar diyarı Erzurum’un tarihi kültürel yerlerinin de ziyaret edildiği buluşma ve istişare toplantısını değerlendiren MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar şunları söyledi:” Çok verimli buluşma gerçekleştirdik. MHP Erzurum İl Başkanlığımız ve Ülkü Ocaklarımız ile birlikte emeği olanlara teşekkür ederim. Bizler bu vatan için kanımızın son damlasına kadar ülkemiz ve davamızın bekçisiyiz” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.