Erzurum ekipleri, 304 kişiyi canlı çıkardı

Erzurum AFAD ekipleri tarafından, Abdülkadir Al Hüseyin (16), Gaysa Al Hüseyin (12) ve Gayda Al Hüseyin (5) enkaz altından sağ çıkarıldı.

Yaşam Yayın: 10 Şubat 2023 - Cuma - Güncelleme: 10.02.2023 15:19:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
823 okunma
Google News
Erzurum ekiplerinin bugüne kadar sağ çıkardığı vatandaşlarımızın sayısı 304 oldu...
 
Erzurum ekipleri 304 can kurtardı...
 
Depremden 80 saat sonra Hatay'da aynı aileden 3 çocuk ile bir anne ve 3 yaşındaki kızı Erzurum AFAD ekipleri tarafından enkazdan sağ çıkarıldı. Erzurum ekiplerinin bugüne kadar sağ çıkardığı vatandaşlarımızın sayısı 304 oldu... Hatay’da arama kurtarma faaliyetlerine katılan Erzurum AFAD ekipleri, depremden 80 saat sonra aynı aileden olduğu belirlenen 3 çocuğu enkazdan sağ olarak çıkardı. Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından arama kurtarma çalışmalarına destek vermek için deprem bölgesine giden Erzurum AFAD ekipleri, Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Hatay’da Akevler Rüzgar Sokak Altuğ Apartmanı'nın enkazında yapılan arama kurtarma çalışmalarından üç sevindirici haber daha geldi. Depremden 80 saat sonra Erzurum AFAD ekipleri tarafından, Abdülkadir Al Hüseyin (16), Gaysa Al Hüseyin (12) ve Gayda Al Hüseyin (5) enkaz altından sağ çıkarıldı. 3 çocuk sedyeyle ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.