Erzurum'da duvarı delerek 23 kg altın çaldılar

Milyonlarca lira zarara uğrayan işyeri sahibi kuyumcu esnafının yoğunlukta olduğu çarşıya polis karakolu yapılmasını istedi.

Asayiş Yayın: 25 Nisan 2023 - Salı - Güncelleme: 25.04.2023 13:49:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 47 sn.
1280 okunma
Google News
Milyonlarca lira zarara uğrayan işyeri sahibi kuyumcu esnafının yoğunlukta olduğu çarşıya polis karakolu yapılmasını istedi.
Erzurum’un Yakutiye ilçesinde bulunan Taşmağazalar Kuyumcular Çarşısı’nda hırsız veya hırsızlar bir işyerinden toplam 23 kilo altın çaldı.
Taşmağazalar Kuyumcular Çarşısı’nda kuyumcu dükkânı olan Gürbüz Payveren, Ramazan Bayramı dolayısıyla arife günü akşam saatlerinde dükkânını kapatarak evine gitti. Bayramda üç gün boyunca kapalı olan dükkânını dün sabah saatlerinde açmaya gelen Payveren, kepengin açılmadığını gördü. Elektriğin olmadığını anlayan talihsiz adam kepengi eliyle açtıktan sonra şok eden manzarayla karşılaştı. Üç gün önce bütün rafların dolu olduğu dükkânından geriye hiçbir şey kalmamıştı.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.