Ak Parti 9 Nisan'a kilitlendi, Erzurum adayları kulislerde konuşuluyor

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de genelinde olduğu gibi Erzurum’da da AK Parti Aday Adaylarının görücüye çıktığı temayül yoklaması sonrasında vakit kaybedilmeden AK Parti Genel Merkezi’nde mülakat aşamasına geçildi.

Siyaset Yayın: 06 Nisan 2023 - Perşembe - Güncelleme: 06.04.2023 23:44:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
1557 okunma
Google News

Geçtiğimiz hafta sonu Türkiye’de genelinde olduğu gibi Erzurum’da da AK Parti Aday Adaylarının görücüye çıktığı temayül yoklaması sonrasında vakit kaybedilmeden AK Parti Genel Merkezi’nde mülakat aşaması da geçildikten sonra gözler listelere çevrildi.

 

Her seçim öncesi en çok başvuru yapılan parti olma rekorunu bu seçimde de koruyan Ak Parti'de Erzurum adayları için kulisler zive yaptı.

erzurummedya olarak elimize ulaşan birçok ayrı listede ortak olarak ismi geçen 3 isim

1-Selami Altınok

2-İbrahim Aydemir

3-M. Emin Öz

olurken bayan aday olmayacağı yönünde de ciddi kulisler var.

 

SKM’LERDE HEYECAN HAT SAFHADA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığındaki üst komisyonun, 3 Nisan'da çalışmalarına başlayacağını belirten AK Parti Erzurum İl Başkanı Küçükoğlu, 9 Nisan'a kadar nihai aday listelerinin Yüksek Seçim Kurulu’na teslim edileceğini kaydetti. Küçükoğlu, Erzurum’da da Seçim Koordinasyon Merkezlerinin tüm hazırlıklarını tamamladığını, aday listelerinin açıklanmasının hemen ardından topyekûn bir çalışma yürüteceklerini söyledi. Başkan Küçükoğlu, “SKM’lerde arkadaşlarımız tüm hazırlıklarını tamamladı. 9 Nisan sonrasına odaklanmış durumdayız. Adaylarımız ve AK Davaya gönül vermiş tüm kardeşlerimizle birlikte Erzurum’da Türkiye’nin 15 Mayıs’tan sonra ki ‘Şahlanış Dönemini’ anlatacağız. Türkiye’miz Sayın Cumhurbaşkanımızın azmi ve gayretiyle hemen her alanda zirveye yükselmiştir. İnşallah 14 Mayıs sonrası Güçlü ve Lider Türkiye idealimize hep birlikte kavuşacağız” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.