Genç aday adayı Şehzade Gül Karaçoban için kolları sıvadı

AK Parti'den Karaçoban Belediye Başkanlığına aday adayı olan İlçenin önde gelen esnaflarından Şehzade GÜL, halktan aldığı destek ile ak yola çıktı

Siyaset Yayın: 09 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 09.12.2023 01:33:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
710 okunma
Google News

Karaçoban'da genç başkan hizmet için kolları sıvadı...


AK Parti'den Karaçoban Belediye Başkanlığına aday adayı olan İlçenin önde gelen esnaflarından Şehzade GÜL, halktan aldığı destek ile ak yola çıktı.

Adaylık noktasında Karaçoban'da tüm ailelerin, kanaat önderlerinin ve gençlerin desteğini alan GÜL Karaçoban'ı Erzurum'un gözde ilçelerinden biri haline hale getirip, ilçede tarih yazmak istiyor.

AK Parti’de aday adaylığını açıklayan Şehzade GÜL yaptığı açıklamada “Karaçoban'ımızı AK belediyecilik ile buluşturmak için yola çıktık” dedi.

“Her şeyden önce kalpleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan bizlere hep ‘Seçimler sandıkta değil gönüllerde kazanılır.’ Derdi. Biz önce Karaçoban’da gönülleri fethetmenin mücadelesini vereceğiz. 

En büyük hedefimiz Karaçoban’ı AK Parti Belediyeciliği ile buluşturmak ve bu güzel ilçemizi hak ettiği konuma taşımaktır. Mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum partimizden Karaçoban Belediye Başkanlığı için aday adaylığımızı adaylıkla daha sonrada başkanlıkla devam ettirmek istiyoruz."

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.