Başhekim Tör, hastalara karanfil dağıttı

Erzurum Şehir Hastanesinde Hasta Hakları Gününde Hastane Başhekimi Doç.Dr.İbrahim Hakkı Tör hasta hakları ve sorumlulukları konusunda bilgilendirdi, karanfil dağıttı.

Sağlık Yayın: 27 Ekim 2023 - Cuma - Güncelleme: 27.10.2023 01:32:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
320 okunma
Google News
Erzurum Şehir Hastanesinde Hasta Hakları Gününde Hastane Başhekimi Doç.Dr.İbrahim Hakkı Tör hasta hakları ve sorumlulukları konusunda bilgilendirdi, karanfil dağıttı..

26 Ekim Hasta Hakları Günü nedeniyle Erzurum Şehir Hastanesinde etkinlik düzenlendi. Hastane Başhekimi Doç.Dr.İbrahim Hakkı Tör ,Hastane İdari işler  Müdürü Fatih Turan Hastane Sağlık hizmetleri Müdürü Erkan Soykan tarafından hasta ve hasta yakınlarına servislerde ve polikliniklerde karanfil  ve  “hasta hakları ve sorumlulukları “konusunda bilgilendirme  broşürleri dağıtılarak  geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu..
Günün anlam ve önemine ilişkin açıklama yapan Hastane Başhekimi Doç.Dr.İbrahim Hakkı Tör ; 
Hasta hakları  ve sorumlulukları konusunda hastaları bilgilendirdiklerini ve hasta mahremiyetine önem verdiklerini kaydetti. Önceliklerinin tıbbi hizmetleri en güzel şekilde verebilmek olduğunu belirten Başhekim TÖR, 
 Hastaların böyle bir günü olduğunu, bu tür etkinlikle hatırlatarak hasta haklarının   ve sorumluluklarının neler olduğunu anlatmak istedik. Hangi saatte olursa olsun,  hasta ve hasta yakınlarının sorunlarına destek ve çözüm amaçlı hasta hakları birimimizin hastanede olduğunu, bulunduğu yeri kendilerine iletiyoruz“ diyerek hastalara acil şifalar diledi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.