Düzgün Marketler Grubu 23. Şubesini Dadaşkent'te açıyor

Düzgün Marketler'in 23. ve en büyük şubesi 14 Nisan 2023 Cuma günü Aziziye Belediyesi'nin 50 metre ilerisinde açılıyor.

Ekonomi Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 00:35:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
2022 okunma
Google News
Düzgün Marketler Grubu, Bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesini Dadaşkent'te açıyor.

Düzgün Marketler'in 23. ve en büyük şubesi 14 Nisan 2023 Cuma günü Aziziye Belediyesi'nin 50 metre ilerisinde açılıyor.

Erzurum'da kurulduğu ilk günden bu yana marketçilik ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan kalite ve güvenilir alışverişten ödün vermeyen Düzgün Marketçilik zincirlerine bir yenisini daha ekliyor.

Düzgün marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Düzgün, Hem kaliteli ürünü Erzurumlularla buluşturmak hem de istihdama katkı sunmak açısından marketler zincirini önemli buluklarını söyledi. Sağlam, dürüst ve kaliteden asla taviz vermeyen adımlarla bu günlere gelindiğinin altını çizen Düzgün: 'Her daim bizi asla yanlız bırakmayan, yanımızda olan, zincir marketlerimizi kendi mekanları gibi gören ve sayan değerli Erzurumlu hemşerilerime ve bize değer veren herkese çok teşekkür ediyorum' dedi. 

Dügüz, bölgenin en büyük marken zinciri şubesini Dadaşkent'e 14 Nisan cuma günü saat 13.30'da açacaklarını belirterek, 'Açılışımıza catandaşlarımızı bekliyoruz' diye konuştu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.