Ak Parti'de temayül tamam, aday adayları Ankara'ya taşındı

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde yapılan temayül yoklamasında 2 bin 537 delege 126 milletvekili aday adayı için oy kullandı.

Siyaset Yayın: 26 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.03.2023 03:03:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 45 sn.
873 okunma
Google News
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimler öncesi AK Parti Erzurum İl Başkanlığı’nca milletvekili aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi’nde yapılan temayül yoklamasında 2 bin 537 delege 126 milletvekili aday adayı için oy kullandı.
Temayül yoklaması öncesi aday adayları salon girişlerinde kendilerini tanıtan broşürleri delegelere dağıtarak destek istedi.
Konya Milletvekili Gülay Samancı, Genel Merkez kadın Kolları MYK Üyesi Fatoş Gürkan, Erzincan Milletvekili Süleyman karaman ve Şırnak Milletvekili Rizgin Birlik temayül yoklamasını parti yöneticileri ile birlikte takip etti.
Delegeler elektronik ortamda yapılan oylamada istediği 6 adaya oy kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.