Erzurumspor'a zorlu deplasman öncesi moral yemeği

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü’ne Ramada Otel’den jest.

Erzurumspor Yayın: 22 Mart 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.03.2023 14:04:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
735 okunma
Google News

Ramada By Wyndham Oteli, Bodrum deplasmanı öncesinde Erzurumspor’un onuruna moral yemeği verdi.

 

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor Futbol Kulübü’ne  Ramada Otel’den jest.

Ramada By Wyndham Oteli, özellikle Denizlispor deplasmanında aldığı 2-0’lık galibiyetle ligde kalma umutlarını artıran Erzurumspor’a zorlu Bodrum deplasmanı öncesinde moral yemeği verdi.

Ramada Otel, Mavi-beyazlıları akşam yemeğinde buluşturdu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Genel Sekreter Zafer Aynalı, Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal ile Teknik Heyet ve futbolcular’ında katıldığı moral yemeği samimi bir ortamda gerçekleşti.

Yemekte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Erzurumspor Onursal Başkanı Mehmet Sekmen, “Şehrimizin turizm hayatına önemli katkılar sunan Ramada By Wyndham Oteli’nin verdiği moral yemeğinde Erzurumspor’umuzun yöneticileri, teknik heyeti ve futbolcularımızla bir araya geldik. Bu güzel organizasyondan ötürü İbrahim ve İshak Kırküzer kardeşlerimize, Otelin Genel Müdürü Altuğ Murat Kargı ile otel çalışanlarına  teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.