TYB Erzurum Şubesi'nde yeni Başkan Gözütok oldu

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesinde 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Kültür Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 00:37:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
531 okunma
Google News

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) Erzurum Şubesinde 11. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

11 yıldır Şube Başkanlığını yürüten M. Hanefi İspirli’nin aday olmadığı toplantıda yapılan seçimlerde Memet Gözütok tarafından oluşturulan liste ile seçime gidildi.

Palandöken Gençlik Merkezi salonunda yapılan toplantıya birlik üyelerinin oy yeter sayısının sağlanması üzerine başlandı. Divan Başkanlığını Memur Sen İl Başkanı Mustafa Karataş’ın yaptığı, Kübra Genç ve Hatice Başkapan katip üyeler olarak görev yaptı.

Divan Başkanı Mustafa Karataş’ın toplantı hususundaki bilgilendirme açıklaması ve Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli’nin gündem doğrultusunda ve birliğin faaliyetleri hakkında yapmış olduğu genel durum değerlendirmesi içeren açıklamaların ardından, denetim kurulu raporları okunarak TYB Erzurum Şubesi çalışmaları ibra edildi.

Memet Gözütok ve yönetimi tek liste ile gidilen seçimde katılan üyelerin tamamının oylarını aldı.

Alınan kararlar ışığında gündem ile ilgili bir konuşma yapan Divan Başkanı Mustafa Karataş; TYB Erzurum Şubesi'nin bulunduğu konum ve üstlenmiş olduğu sorumluluk bilincinin iyi anlaşılmasının önemli olduğunu belirtti.

Olağan Genel Kurul söz alan üyelerin teşekkür ve iyi niyet dilekleri ile sona erdi.

Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi yönetimi şu isimlerden oluştu.

 Memet Gözütok, Kübra Genç, Mesut Turan, Abdulnasır Kımışoğlu, Vedat Kan.

 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.