Erzurum'da 3 ilçe MHP'nin

MHP'li adaylar İspir, Uzundere ve Olur'da seçmenden oy isteyecek. Bir önceki seçimde MHP sadece İspir ve Uzundere'den aday çıkarmıştı.

Siyaset Yayın: 24 Aralık 2023 - Pazar - Güncelleme: 24.12.2023 23:57:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
731 okunma
Google News

Cumhur İttifakı'nı oluşturan AK Parti ve MHP arasında bir süredir yapılan yerel seçim görüşmeleri kapsamında, Erzurum'da da seçim ittifakının nasıl olacağı kesinlik kazandı. Varılan anlaşma doğrultusunda, MHP'li adaylar İspir, Uzundere ve Olur'da seçmenden oy isteyecek. Bir önceki seçimde MHP sadece İspir ve Uzundere'den aday çıkarmıştı.

MHP ile varılan anlaşmanın detaylarını bugün Erzurum teşkilat mensuplarıyla İstanbul'da yapılan görüşmede bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı. Büyükşehir, merkez ilçe ve ilçe belediye başkan adaylarının tespiti için Erzurum teşkilatı ile İstanbul'da biraraya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, İspir, Uzundere ve Olur'un MHP'ye verildiğini ve burada MHP'li adayların yarışacağını söyledi. 

 

KAPALI ZARFTA OYLAMA YAPILDI

Öte yandan Erzurum heyeti ile yapılan temayül esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bazı konularla ilgili teşkilat mensuplarına sorular yönelttiği öğrenildi. Görüşmenin son bölümünde de teşkilat mensuplarına bazı soruların yöneltildiği kağıtların dağıtıldığı ve bunların doldurulduktan sonra kapalı zarf içerisinde teslim edildiği öğrenildi.  

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.