Kazım Karabekir Stadyumu’nda çalışmalar tamamlandı

Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapılan çalışmalar tamamlandı. Sezon sonuna kadar maçlarımızı oynayacağımız, geçici olarak Manisa maçında kullandığımız Kazım Karabekir Stadyumu’nda çalışmalar tamamlandı.

Erzurumspor Yayın: 07 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 07.09.2023 14:53:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
3109 okunma
Google News

Kazım Karabekir Stadyumu’nda yapılan çalışmalar tamamlandı. Sezon sonuna kadar maçlarımızı oynayacağımız, geçici olarak Manisa maçında kullandığımız Kazım Karabekir Stadyumu’nda çalışmalar tamamlandı.

Yeni proje tamamlana kadar her iki kale arkası seyirciye açık olacak ve yenileme çalışmaları esnasında da stadımızı kullanabileceğiz. Sürecin başından beri bu konuda destekleri ve ilgileri için Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak olmak üzere, yapılacak çalışmalar için gerekli görüşmeleri yapan, stadımızı sürekli ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde takip eden Ak Parti Erzurum Milletvekillerimiz Sn. Selami Altınok ve Sn. Mehmet Emin Öz’e, Sn. Fatma Öncü’ye, Sn, Abdürrahim Fırat’a, Ak Parti İl Başkanımız Sn. İbrahim Küçükoğlu’na, Erzurum Valimiz Sn. Mustafa Çiftçi’ye, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Onursal başkanımız Sn. Mehmet Sekmen’e, Gençlik ve Spor Bakanlığı yetkililerine, gece gündüz çalışarak stadı yetiştirmeye çalışan mühendis ve işçi kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. 90 gün içerisinde stadımızın tamamen yenilenme (Tribünler, Koltuklar, Saha Zemini, Localar, Soyunma Odaları, Çalışma Ofisleri, Dış Cephe, Otoparklar vb) projesi de tamamlanacak ve en kısa sürede şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda, FIFA standartlarına uygun modern bir stadyuma kavuşacağımıza inanıyor, emeği geçenlere Erzurumspor FK olarak teşekkür ediyoruz.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.