Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak coşkusu yaşanıyor

Merkezde yer alan tüm pistlerin kullanıma hazırlandığı Palandöken’de Türkiye’nin farklı illerinden tatil için gelen kayakseverler kayağın keyfini doyasıya yaşıyorlar.

Spor Yayın: 08 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 08.12.2023 15:11:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
358 okunma
Google News
Geçtiğimiz yıllara oranla bu yıl sezonu erken açan Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak coşkusu yaşanıyor.

Sezonun açılmasıyla birlikte kayakseverler adeta Palandöken’e akın etmeye başladı. Merkezde yer alan tüm pistlerin kullanıma hazırlandığı Palandöken’de Türkiye’nin farklı illerinden tatil için gelen kayakseverler kayağın keyfini doyasıya yaşıyorlar.
Sway Otel Genel Müdürü Ömer Akça, Türkiye’de sezonu ilk olarak açan merkez olduklarını ifade ederek yoğun ilgi ile karşılaştıklarını belirtti. Pandemi ve deprem nedeniyle beklentilerden uzak geçirdikleri 3 sezonun ardından bu sezondan umutlu olduklarını söyleyen Akça, "Şu an erken rezervasyonlarımız devam ediyor. Kayak Merkezi olarak şu anda yüzde 80 doluluk oranına ulaştık. Yılbaşı öncesi bu oranın artacağını düşünüyoruz. Şu anda pistlerimiz çok iyi durumda. Kayakseverlerimiz gelmeye başladı. Güzel bir sezon geçirmeyi arzu ediyoruz" diye konuştu.
İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya’dan kayak için Erzurum’a gelen kayakseverler ise Palandöken’i muhteşem bulduklarını dile getiriyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.