Ak Parti Aday Adayı Bekmez'den hizmet açıklaması

Erzurumlu iş insanı, doktor Hüseyin Bekmez, 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den Erzurum Aday Adaylığını açıklamış ve çalışmalara başlamıştı..

Siyaset Yayın: 26 Mart 2023 - Pazar - Güncelleme: 26.03.2023 03:29:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
2036 okunma
Google News

Erzurumlu iş insanı, doktor Hüseyin Bekmez, 28'inci Dönem Milletvekilliği seçimleri için AK Parti'den Erzurum Aday Adaylığını açıklamış ve çalışmalara başlamıştı..

Erzurum'da uzun yıllardır şirket yöneticiliği, doktorluk, STK çalışmaları, belediye meclis üyelikleri gbi görevler yapan Hüseyin Bekmez temayül sonuçlarının parti ve katılanlar için hayırlı olmasını diledi.

Yıllardır siyasetinde ve yerel yönetimlerinde gururla hizmet ettiği Erzurum'da milletvekili olarak hizmet etmek amacıyla yola çıktığını dile getiren Bekmez,

"Çıkmış olduğumuz bu yolda memleketimize, halkımıza faydalı olmak için ve hakkımızda hayırlı olanın Allah tarafından bizlere nasip edilmesi dileğiyle çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde devam ettiriyoruz. İnşallah bu çalışmalar sonucunda bu yarışta bizler seçilirsek, seçildiğimiz andan itibaren yine sizlerle birlikte Erzurum'da hizmet etmenin onurunu yaşayacağız. Cumhurbaşkanımızın yanında, yalnız bırakmadan sahada olmanın heyacanını yaşamak bizler için anlamlıdır" dedi.

Yorumlar (2)
Süleyman Arslan
26.03.2023 09:39
Yürekten söylüyorum inşallah olur
Ali Demir
26.03.2023 09:25
Hüseyin Bey, Erzurum da sevilip sayılan , girişimci bir şahsiyettir. Seçilecek en iyi adaydır. Şahsen Vekil olarak Erzurum’a çok faydaydı olacağına inanıyorum.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.