Başkan Sekmen hafta sonunda Erzincankapı esnafını gezdi

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hafta sonu Erzincankapı esnafını gezdi.

Belediyeler Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 19:10:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
1487 okunma
Google News
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, hafta sonu Erzincankapı esnafını gezdi.

Esnafın yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Sekmen’e AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Erdoğan Dönmez ile AK Parti Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler de eşlik etti. Erzincankapı esnafı, kentteki yatırımlardan ötürü Başkan Sekmen’e teşekkürlerini iletti.
Başkan Sekmen, esnaf gezisiyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “Esnaf gezimizde 7’den 70’e tüm kardeşlerimiz şehrimizde hayat bulan yatırımlarımızdan ötürü bizlere teşekkür etti sürekli Her bir memnuniyet bize ayrı bir motivasyon kazandırıyor. Esnafımızla ilgili dile getirdiğim bir tanımlama var; ‘Erzurum esnafı şehrimizin can damarıdır.’ Hakikaten de öyle Kentte 10 yılda yaptığımız eser siyasetimizde en çok esnafımıza fayda getiren projeleri hayata geçirdik. Ahi evran teşkilatımızın yapıtaşı olan kardeşlerimiz hizmetlerimizden, çalışmalarımızdan oldukça memnun... Canım şehrimde yaşayan tüm hemşehrilerimin desteği ve dev yatırımlarımızla birlikte Erzurum’umuzun değerine değer katmaya inşallah devam edeceğiz” dedi.
Esnaf gezisinde çocuklarla oyun oynayan Başkan Sekmen, gençlerden de yoğun ilgi gördü. Sekmen, “Nasip olursa yeni dönemimizde Erzurum ve Üniversite Gençliği’nin emrine yeni yatırımları sunacağız” kaydını düştü.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.