Erzurum’da Şeb-i Arus etkinliği gerçekleştirildi

Mevlana'dan hikayeler ve hayatından kesitler anlatıldı. Erzurum’daki Şeb-i Arus etkinliğe, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Mohammad Ebrahimi ile ö

Kültür Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 00:54:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 51 sn.
513 okunma
Google News

Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin vefatının 750. yılı ve 2023 Mevlana Yılı dolayısıyla Erzurum’da Şeb-i Arus etkinliği gerçekleştirildi.
İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi'nde Mevlana Celaleddin-i Rumi'nin vefatının 750. yılı ve 2023 Mevlana Yılı dolayısıyla Şeb-i Arus programı gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) tarafından ortaklaşa düzenlenen, katılımın yoğun olduğu etkinlikte, sema gösterileri ve müzik konseri gerçekleştirilerek şiirleriyle Mevlana anıldı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Teknik Üniversitesince düzenlenen programda şiirler okundu, Mevlana'dan hikayeler ve hayatından kesitler anlatıldı.
Erzurum’daki Şeb-i Arus etkinliğe, ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, İran İslam Cumhuriyeti Erzurum Başkonsolosu Mohammad Ebrahimi ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.