Gürkan Levent Çelebi Palandöken'den aday adayı oldu

TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde strateji uzmanı olarak görev yapan ve eski Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep Akdağ’ın danışmanlığını yaptığı Gürkan Levent Çelebi, Erzurum AK Parti Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 17:09:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
575 okunma
Google News

TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde strateji uzmanı olarak görev yapan ve eski Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep Akdağ’ın danışmanlığını yaptığı Gürkan Levent Çelebi,  Erzurum AK Parti Palandöken Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

31 Aralık 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimler kapsamında belediye başkan aday adayları müracaatlarını yapmaya başladı. Bu kapsamda bir dönem, eski Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep Akdağ’ın danışmanlığını yapan ve halen TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde strateji uzmanlığı görevini yürüten Gürkan Levent Çelebi AK Parti Palandöken Belediye Başkan aday adaylığı için müracaatta bulundu.

‘Vakit Palandöken vakti’ diyen Çelebi, “Bilgimiz ve tecrübemiz ile sevdamız Palandöken için yönetmek için değil hizmet için çıktık yola” diyerek adaylığını duyurdu.

Gürkan Levent Çelebi Kimdir?

19 Kasım 1971 tarihinde Erzurum’da doğan Gürkan Levent Çelebi, ilk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. Anadolu Üniversitesi Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerini bitiren Çelebi, 1989 yılında Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde Meclis ve Encümen Katibi olarak çalışma hayatına başladı.

Sırasıyla Erzurum özel kalem müdür yardımcılığı, özel kalem müdürlüğü ve Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu görevlerini yürüttü.2007-2017 yılları arasında Sağlıkta Dönüşüm Mimarı Eski Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep Akdağ’ın danışmanlığını yaptı.

2019 yılında ise Mahalli İdareler Yerel Seçimi’nde AK Parti’den Palandöken Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Halen TRT Erzurum Müdürlüğü bünyesinde strateji uzmanı olarak görev yapan Gürkan Levent Çelebi, evli ve 4 çocuk babası.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.