Aziziye'de sıfır atıktan sanata dönüşen çalışmalar

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, atıkları sanata dönüştürerek farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Belediyeler Yayın: 03 Ocak 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 03.01.2024 14:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 41 sn.
2245 okunma
Google News
Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, atıkları sanata dönüştürerek farkındalık oluşturmayı hedeflediklerini söyledi.

Aziziye’de atıkların sadece ekonomik bir değere değil, aynı zamanda sanat eserlerine de dönüştüğünü belirten Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, “Aziziye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz ile işbirliği halinde yürüttüğümüz Sıfır Atık Kursu sona erdi ve kursiyerlerimizin sertifika coşkusunu hep birlikte paylaştık. Şehit Tuncay Yurdigül Yaşam Merkezimizde açılan sergimize herkesi davet ediyor, emeği geçenleri ve bütün kursiyerleri yürekten kutluyoruz.” diye konuştu.
Başkan Orhan beraberindekilerle beraber hanımları el emeği göz nuru çalışmalarını incelediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.