Tavlaşoğlu esnaf ve vatandaş gezilerinde büyük ilgi görüyor

Adaylığı Cumatesi günü açıklanan Aziziye Ak Parti Belediye Başkan adayı Eyüp Tavlaşoğlu'nun sahada yaptığı çalışmalar göz dolduruyor.

Siyaset Yayın: 07 Şubat 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 07.02.2024 17:50:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
614 okunma
Google News

Adaylığı Cumatesi günü açıklanan Aziziye Ak Parti Belediye Başkan adayı Eyüp Tavlaşoğlu'nun sahada yaptığı çalışmalar göz dolduruyor.

Adaylığı açıklanır açıklanmaz, Dadaşkent ve Iluca başta olmak üzere kısa sürede binlerce isimle görüşen, belediyecilikte Ak Parti vizyon ve misyonunu anlatmaya başlayan Tavlaşoğlu esnaf ve vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, “Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemize kazandırdığı gönül belediyeciliği anlayışı, bizim en önemli yol haritamız. Aziziye’nin bu güne kadar ulaştığı hizmetleri daha da yukarıya taşıyarak her bir noktasını hizmetle buluşturacağız. Turizm, kültür, spor, istihdam, ulaşım ve rutin belediyecilik hizmetlerinde atılan önemli adımları inşallah yeni bir hareketlilikle en üst seviyeye çıkarıp yürüteceğiz. Esnaf, çiftçi, memur, işçi, emekli her kesimde ki hemşerilerimizden şu kısa sürede gördüğümüz destek ve ilgi gösteriyor ki, Aziziye kararını hiç değiştimemiş, sandık başına gidip oyunu kullanmak için gün sayıyor. Aziziye AK Belediyecilik ile olan 20 yıllık muhabbetini yeniden taçlandıracak. Bu dönem, Türkiye’de çok sayıda belediyeye örnek olacağız inşallah” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.