Güvenli ve Toktaş ailelerinin mutlu günü

Palandöken'de bulunan bir otelde gerçekleşen düğün merasimine iş ve siyaset dünyası ile sivil toplum kuruluşlarından birçok isim katıldı.

Yaşam Yayın: 03 Eylül 2023 - Pazar - Güncelleme: 03.09.2023 02:13:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
4229 okunma
Google News

Erzurum Sivil Toplum Platformu Başkanı A. Mustafa Güvenli ve Ayşe Güvenli'nin kızları Zeynep ile Toktaş ailesinin oğulları Yusuf muhteşem bir düğünle dünyaevine girdiler.

Ayşe-Mustafa Güvenli'nin kızları Zeynep ile Emine ve Sefa Toktaş çiftinin oğulları Yusuf muhteşem bir düğünle dünyaevine girdiler.

Palandöken'de bulunan bir otelde gerçekleşen düğün merasimine iş ve siyaset dünyası ile sivil toplum kuruluşlarından birçok isim katıldı.

Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Fevzi Polat kıydı.

Düğün törenine Ak Parti Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, TYB Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli ve MÜSİAD İl Başkanı Abdulkerim Kavaz'da katıldı.

erzurummedya ailesi olarak genç çifte mutluluklar diliyoruz.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.