2'inci OSB Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında toplandı

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında toplandı.

Ekonomi Yayın: 24 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.11.2023 18:31:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
547 okunma
Google News

Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu, Vali Mustafa Çiftçi başkanlığında toplandı.

Valilikte düzenlenen toplantıya; Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Yakutiye Belediyesi Başkan Yardımcısı Fatih İpek, 2. OSB Müdürü Fırat Karakaya ile yönetim kurulunda temsil edilen kurumların yetkilileri katıldı.

2.OSB Müdürü Fırat Karakaya’nın, yürütülen çalışmalarla hakkında bilgilendirme yaptığı toplantıda ağırlıklı olarak, 3. Etap alanın genişletilmesiyle ilgili çalışmalarla, 1. ve 2. Etap alana yapılacak olan güneş enerji santrali konuları görüşüldü. 3. Etap alanın genişletilmesiyle ilgili gelecek hafta Ankara’ya yapılacak ziyaretin detaylarının konuşulduğu toplantıda ayrıca 1. ve 2. Etap’ta yapılacak olan GES santrali için dağıtım lisansının alındığı ve yol haritasının belirlendiği ifade edildi. Toplantıda ayrıca, bölgedeki yatırımcıların sorunları ve çözüm önerileri görüşüldü.

Toplantıda, Erzurum’daki yerel yatırımcıların 3. Etap alandan yoğun bir şekilde arsa talebinde bulunduğunu dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı ve 2. OSB Müteşebbis Heyet Başkan Vekili Saim Özakalın, alanın genişletilmesiyle bu talepleri daha rahat karşılayacaklarını, buna paralel olarak yatırımların artacağını ve şehrin sanayileşme anlamında büyük bir ivme kazanacağını vurguladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.