İmam Hatip Okulları Öğretmen Buluşması

İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Meslekî Çalışmalar Döneminin son gününde Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerimizdeki İmam Hatip Ortaokullarında ve İmam Hatip Liselerinde görev yapan idareci ve öğretmenlerimizle bir ar

Eğitim Yayın: 11 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 11.09.2023 14:38:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 3 dk.
377 okunma
Google News
İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Meslekî Çalışmalar Döneminin son gününde Aziziye, Palandöken ve Yakutiye ilçelerimizdeki İmam Hatip Ortaokullarında ve İmam Hatip Liselerinde görev yapan idareci ve öğretmenlerimizle bir araya geldi.

Atatürk Üniversitesi 15 Temmuz Millî İrade Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya İl Millî Eğitim Müdür Yardımcıları İsmail Bağrıyanık ve Mücahit Korkut ile Aziziye, Palandöken, Yakutiye’de ilçelerimizdeki imam hatip ortaokullarında ve imam hatip liselerinde görev yapan okul müdürleri, yönetici ve öğretmenler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program, İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ın sunumları ile devam etti.

 

İMAM-HATİP OKULLARIMIZDA ARTIK KALİTE ZAMANI

“Erzurum’daki imam hatip okullarımızın, sahip oldukları engin tecrübeyi günün imkânlarıyla buluşturarak daha iyiye doğru yönelmesi; akademik başarının yanı sıra kültür, sanat, spor gibi farklı alanlarda da en önde olması, Türkiye ile değil dünya ile yarışacak projeler üretmesi en büyük arzumuz.” diyerek sözlerine başlayan İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “Mevlana Celaleddin Rumî'nin pergel metaforunda ifadesini bulan bir ayağı kültürel-manevî değerlerine sabit, diğer ayağı dünyayı dolaşabilen, güçlü Türkiye'nin hizmetkârı bireyler yetiştirmek en büyük ülkümüz olacaktır.” dedi.

İmam hatip okullarımız çok büyük fedakârlıklarla bugünlere geldi diyen İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “Bu okulların harcında, kara tahta önünde ölmek isterim diyen ve ertesi günkü dersine hazırlanırken son nefesine veren Celalettin Ökten Hocamız gibi mesleğine âşık öğretmenlerin fedakârlıkları var. Unutmayın, okullarımızı istikbale taşıyacak olan da yine siz değerli idareci ve öğretmenlerimizin çabaları,  fedakârlıkları olacaktır! Ben el ele vererek sizlerle birlikte Erzurum’daki imam hatip okullarımızı çok güzel noktalara ulaştıracağımızı yürekten inanıyor; emekleriniz, gayretleriniz için şimdiden her birinize teşekkür ediyorum.” dedi. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.