Eşi ve kızı toprağa kendi cezaevine girdi

Kılınan namazın ardından anne ve kızının cenazeleri Erzurum Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Asayiş Yayın: 14 Mart 2024 - Perşembe - Güncelleme: 14.03.2024 14:56:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 53 sn.
896 okunma
Google News

Erzurum’da palandöken İlçesine Kayak Yolu semtinde meydana gelen olayda psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen coğrafya öğretmeni Zülküf B. (46), kendi iddiasına göre kıskançlık nedeniyle tartıştığı ebe hemşire eşi Kadriye B. (44) ile kendisini engellemeye çalışan kızı Asude Helen B.’yü (20) bıçak darbeleriyle öldürdü.

Olaydan sonra kaçan zanlı öğretmen Zülküf B. polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis tarafından ifadesi alınan şahıs öğle saatlerinde adliyeye sevk edildi.

Anne ve kızının cenazeleri yakınlarınca teslim alınarak Müftü Solakzade Camisi'ne getirildi.Cenaze törenine, ailenin yakınları, AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ile vatandaşlar katıldı.
Kılınan namazın ardından anne ve kızının cenazeleri Erzurum Asri Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.