Vali Çiftçi Palandöken'de kayak yaptı

Vali Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabından Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yaparken çekilen görüntülerini paylaştı.

Spor Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 15:43:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 1 dk.
637 okunma
Google News
Geçtiğimiz aylarda Çorum’dan Erzurum Valiliği’ne atanan Mustafa Çiftçi bir haftada öğrendiği kayağın keyfini çıkarmaya başladı.

Vali Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda kayak öğrenmenin Erzurum’da vazgeçilmez bir şey olduğunu belirterek, “When you in Rome, do Romans. (Romadaysan Romalılar gibi davran) der, bir İngiliz atasözü. Eğer, Erzurum'da iseniz bu şehrin milli sporu kayaktır ve Palandöken'de kayak öğrenmek gerekir. Geçen hafta, Erzurum Kayak Vakfı Başkanı ve Olimpiyat Milli Sporcumuz, pozitif enerji kaynağı Atakan Alaftargil Hocamız nezaretinde başlayan kayak derslerimiz kısa sürede semeresini verdi ve bu hafta Palandöken Dağı'nda kayak keyfi yaşadık. Ayrıca bu süre zarfında yakın ilgi ve desteğini esirgemeyen, bizlere motivasyon sağlayan Emre Çarıkçıoğlu Bey'e de teşekkürü bir borç bilirim” dedi.
Vali Mustafa Çiftçi sosyal medya hesabından Palandöken Kayak Merkezi’nde kayak yaparken çekilen görüntülerini paylaştı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.