Erzurum'da 3 kişi 350 gram uyuşturucu ile yakalandı

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce narkotik madde ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonla ilgili yapılan açıklamada

Asayiş Yayın: 20 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 20.06.2023 13:49:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 42 sn.
3876 okunma
Google News

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce narkotik madde ile mücadele kapsamında uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapılan operasyonla ilgili yapılan açıklamada, “Birlikte hareket ettikleri değerlendirilen iki araç durdurulmuş, araçlar içerisinde bulunan üç şahsın yapılan üst ve araç aramalarında 350,76 gram metamfetamin ve bu suçtan elde edildiği değerlendirilen 6 bin 480 Türk Lirası ele geçirilmiş, araçlarda bulunan Ömer A. , Celal Z. ve Abdülhakim C. isimli şahıslar gözaltına alınmış, adli mercilere sevk edilen şahısların tamamı tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” denildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.