Aziziye'de Eyüp Tavlaşoğlu memnuniyeti

Aziziye'de Eyüp Tavlaşoğlu memnuniyeti

Siyaset Yayın: 02 Şubat 2024 - Cuma - Güncelleme: 02.02.2024 21:59:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
2933 okunma
Google News
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı belli olduktan sonra gözler ilçelere çevrilmişti. İlçelerde adaylar üzerinde süren kulis isimlerden sonra geçtiğimiz hafta adayların Cumartesi günü Efkan Ala tarafından açıklanacağı belirtilmişti.
 
Yarın Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda yapılacak aday açıklama töreninden önce isimler belli oldu.
 
Büyük çekişmenin yaşandığı ilçelerin başında gelen ve 19 aday adayı bulunan Aziziye'de Eyüp Tavlaşoğlu isminin yarın açıklanması bekleniyor.
 
Partinin kuruluşundan bu yana değişik kademelerde görev yapan ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevini sürdüren, belediyecilik birikimi yanında vatandaş ve halkla iletişimdeki başarısı ile bilinen Tavlaşoğlu ismi teşkilatlarda ve vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılandı.
 
 
EYÜP TAVLAŞOĞLU KİMDİR?
 
Eyüp Tavlaşoğlu, 2002 yılında AK Parti Dadaşkent Belde Teşkilatı’nda siyasi hayatına başladı. 2004 yerel seçimlerinde Dadaşkent Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nde 2004-2009 yılları arasında kesintisiz olarak Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görev yaptı. 2009 seçimlerinde Aziziye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2009-2014 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili görevini ifa etti. 2014 seçimlerinde Yakutiye Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçildi. 2009-2014 yıllarında Erzurum 2. Organize Sanayi Bölgesinin Kurulumunda Müdür olarak görev yaptı. 2014-2018 yılları arasında Buz Hokeyi Federasyonu yönetim kurulunda görev aldı. Tavlaşoğlu, halen Büyükşehir Belediyesi’nde Büyükşehir Belediyesi Meclis Birinci Başkan Vekili ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili olarak görevlerine devam etmektedir.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.