Erzurum'da madde bağımlısı genç annesini öldürdü, baba ağır yaralı

Aziziye ilçesinde madde bağımlısı genç anne ve babasına bıçakla saldırdı.

Asayiş Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 00:33:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 48 sn.
1629 okunma
Google News

Aziziye ilçesinde madde bağımlısı genç anne ve babasına bıçakla saldırdı. Anne hayatını kaybederken baba ağır şekilde yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi Güvenlik Caddesi’nde bulunan Özçağrı apartmanının birinci katında meydana gelen olayda madde bağımlısı olduğu belirtilen Ahmet Yavuz Köşebent yaşanan aile içi tartışmanın ardından anne ve babasına bıçakla saldırdı. Anne Serpil Köşebent boğazına aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybederken baba Nevzat Köşebent komşularına kaçmaya çalışırken oğlunun onlarca bıçak darbesine maruz kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba Nevzat Köşebent’in durumu ciddiyetini koruyor. Saldırgan arbede sırasında elinden hafif şekilde yaralandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.