Büyükşehir 5 Bin aileye hediye kart dağıttı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlara Ramazan ayı öncesi hediye kartı verdi.

Belediyeler Yayın: 07 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 07.03.2023 16:30:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 56 sn.
989 okunma
Google News

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, maddi durumdan yoksun olan vatandaşlara Ramazan ayı öncesi hediye kartı verdi.

 

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde ihtiyaç sahibi 5 bin aileye hediye kartı dağıtıldı. Büyükşehir’in hediye kartı dağıtımından yararlanan ihtiyaç sahibi aileler, bu kartlarla istedikleri zaman kentte belirlenen alışveriş mağazalarından Ramazan ayı öncesi gıda alışverişi yapabilecek.

Belediye ihtiyaç sahibi 1850 aileye günlük 8 bin 500, aylık ise 255 bin ekmek dağıtıyor. Bu arada Doğu’nun en önemli iyilik hareketi olarak nitelendirilen ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde kurulan Hayır Çarşısı’nda gelir sahibi olmayan veya alt gelir grubuna sahip engelli, yetim, öksüz, hastalık sebebiyle çalışamayan ihtiyaç sahibi ailelere de giyim ve eşya yardımı yapılıyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.