Başkan Küçükoğlu Aziziye TOKİ konutlarını takibe aldı

Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi Gezköy’de yapılan 1013 konutluk projeyle ilgili olarak devreye AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu girdi.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2023 - Pazar - Güncelleme: 16.07.2023 01:32:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 3 dk.
620 okunma
Google News
Erzurum’un Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi Gezköy’de yapılan 1013 konutluk projeyle ilgili olarak devreye AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu girdi.

Hak sahipleriyle bugün bir araya gelen İl Başkanı Küçükoğlu, tüm paydaşlarıyla birlikte konuyu yakından takip edeceğini söyledi.
Hak sahiplerini dinledi
Aziziye Belediyesi Nikah Salonunda hak sahipleriyle bir araya gelen İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, hak sahibi vatandaşları tek tek dinledi. Aziziye Kaymakamı Abdulkadir Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fevzi Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Murat Altundağ ve Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın da katıldığı toplantıda konuşan Küçükoğlu, konuyu çözüme kavuşturmak için ne gerekiyorsa yapılacağı sözünü verdi.
Hak sahibi vatandaşları dikkatle dinleyen İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, meseleyi karşılıklı olarak çok daha detaylı bir biçimde ele alabilmek için 29 Temmuz’da yeniden bir araya gelme önerisinde bulundu. Toplantıya katılan vatandaşların kabul ettiği bu öneri doğrultusunda, 29 Temmuz’da tekrar bir araya gelinmesi kararlaştırıldı.
“Bizzat ben soruşturacağım!”
AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, bu süre zarfında projede gelinen noktayı ve konutların son durumunu en ince ayrıntısına kadar bizzat kendisinin soruşturacağını ve konuyu yakından takip edeceğini dile getirerek, “Bütün paydaşlarla birlikte konunun takipçisi olacak, hemşehrilerimizin bu sorununu mutlaka çözüme kavuşturacağız. Konuyla şahsım olarak ben özel olarak ilgileneceğim. Sizlere bunun sözünü buradan vermek istiyorum” dedi.
Küçükoğlu’ndan Gezköy paylaşımı
Öte yandan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından da bir paylaşım yaptı. Küçükoğlu, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:
“Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Aziziye ilçesi Saltuklu Mahallesi Gezköy bölgesinde yaptırılan “1013 Konutluk Proje” ile ilgili hak sahiplerinin taleplerine yönelik yapılan toplantı sonrası kamuoyunu bilgilendirme zarureti hasıl olmuştur. Hak sahipleriyle bugün gerçekleştirilen toplantıda konu karşılıklı olarak ele alınmış ve 29 Temmuz’da tekrar bir araya gelinmesi kararlaştırılmıştır. Bu süre zarfında konutların en kısa sürede teslim edilmesi noktasında atılması gereken adımlar belirlenecek, hak sahibi vatandaşlarımızın mağdur olmaması için ne gerekiyorsa yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.