Pasinler 1048 zaferi çizgi romanı kitabının lansmanı yapıldı

“Çocuklarımızın keyifle okuyacağı dostlarımızın destek vereceği bir hikaye roman tarihte bir ilk olarak gerçekleşti” dedi.

Kültür Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 16:31:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
4163 okunma
Google News
Öncülüğünü Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası’nın yaptığı ‘Pasinler 1048 zaferi’ çizgi romanı kitabının lansmanı yapıldı.

Tanıtım programına çizer Edanur Özkan, yazar Selma Türkyıldırır, Genel Koordinatör Esma Karadağ, Milli Eğitim Şube Müdürü Taner Meyveci katıldı.
Pasinler Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Aydın Taşbaşı, “Çocuklarımıza gelecek nesillere geçmişteki tarihi zaferleri nakşeyleme geçmişin ne bilime geçmişini bilme tarih bilincini aşılamak amacıyla yazılan kitabımızı önce Pasinler’de ki ilköğretim çağındaki çocuklarımıza sonra Erzurum'a bağlı ilçe köy mezrada eğitim gören ilköğretim çocuklarına okutmayı hedefliyoruz. Amacımız yüz binlere çocuğa 1048 Zaferini okutmak bilgilendirmek” dedi.
Taşbaşı, kitaba destek veren ilçe kaymakamı Yunus Emre Temel’e, Belediye Başkanı Ahmet Dölekli’ye, Milli Eğitim Müdürü Hakan Çınar’a, Selma Türkyıldırır, Esma Karadağ Edanur Özkan'a kitap danışmanı Profesör Doktor Ömer Subaşı'na meclis üyelerine teşekkür ederek, “Çocuklarımızın keyifle okuyacağı dostlarımızın destek vereceği bir hikaye roman tarihte bir ilk olarak gerçekleşti” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.