Eski Belediye Başkanları yeniden başkan olmak için sahnedeler

Yaklaşan Mahalli Seçimler için başvurular artarken, eski belediye başkanları yeniden başkan olmak için hareke geçtiler.

Siyaset Yayın: 22 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 22.11.2023 17:19:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 3 dk.
961 okunma
Google News

Yaklaşan Mahalli Seçimler için başvurular artarken, eski belediye başkanları yeniden başkan olmak için hareke geçtiler.

BASTEM HORASAN ADAY ADAYI

2 dönem önce Horasan Belediye Başkanlığı yapmış olan Abdulhatem Bastem, Horasan'da yeniden ben varım diyerek Ak Parti'den başvurusunu yaptı.

AKBULUT NARMAN DEDİ

Kapatılan Şekerli Belediyesi'nde iki dönem başkanlık yapan Ferkan Akbulut, Narman için hedeflerim var diyerek başvurusunu yaptı ve çalışmalara başladı.

BULUTLAR PALANDÖKEN'DEN ADAY ADAYI 

Önceki dönem Palandöken Belediye başkanlığı yapmış olan Orhan Bulutlar, AK Parti'den aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

ÖZSOY UZUNDERE' DEN ADAY ADAYI 

Uzundere Belediyesi önceki seçimlerde ittifak kapsamında MHP'ye bırakılmıştı. Bu yüzden Özsoy aday olamamıştı. Bu seçimde de Özsoy Tercihini AK Parti'den yana kullandı. İlçede sevilen bir isim olan Özsoy'un peşinde bir çok parti var. Şayet Cumhur İttifakı kapsamında Uzundere yeniden MHP'ye bırakılırsa, Özsoy'un ya bağımsız olarak yada farklı bir parti çatısı altında aday olması bekleniyor. İlçe halkının yoğun baskısı olduğu söyleniyor. 

 

İSPİR'DEN ÇAKIR ADAY ADAYI 

Yine İttifak kapsamında MHP'de olan İspir Belediyesi için Osman Çakır'da AK Parti'den aday adayı oldu. İlçede daha önce de bağımsız olarak seçilmiş bir isim olan Çakır'ın da ittifak kapsamında ilçenin yeniden MHP'de kalması halinde, ya bağımsız yada başka bir partinin çatısı altında seçime girebileceği konuşuluyor. 

 

PASİNLER'DE SERTOĞLU ADAY ADAYI OLDU 

Pasinler'in önceki dönem Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu'da AK Parti'de yeniden şansını deneyen eski başkanlar arasında. Geçtiğimiz gün ilçe teşkilatına kalabalık bir ekiple giden Sertoğlu, aday adaylığı müracaatını yaptı.

 

GÜVEN GÜLÜM AZİZİYE'Yİ TERCİH ETTİ 

Yasa ile kapatılmadan önce Dadaşköy Belediye Başkanı olan, Belediye Başkanlığını bıraktıktan sonra Bursa'ya yerleşen, Güven Gülüm'de AK Parti'den Aziziye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı müracaatında bulunan bir diğer eski başkan oldu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.