Vedat Refayeli karikatürleri ‘Konuşan Çizgiler’ sanatseverlerle buluşturdu

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 22-28 Aralık tarihleri arasında sergilenecek olan ‘Konuşan Çizgiler’ sergisi geniş bir katılımla açıldı Vedat Refayeli tarafından açılan sergide gündeme dair konuların ele alındığı 70’e yakın eser sergileniy

Kültür Yayın: 22 Aralık 2023 - Cuma - Güncelleme: 22.12.2023 22:25:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
374 okunma
Google News
Yıllardır çizdiği karikatürlerle herkesin yüzünü güldüren gazeteci ve karikatürist Vedat Refayeli, karikatürlerini ‘Konuşan Çizgiler’ sergisiyle sanatseverlerle buluşturdu.

İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde 22-28 Aralık tarihleri arasında sergilenecek olan ‘Konuşan Çizgiler’ sergisi geniş bir katılımla açıldı Vedat Refayeli tarafından açılan sergide gündeme dair konuların ele alındığı 70’e yakın eser sergileniyor.
“Karikatür atölyesi açacağız”
Pusula Gazetesi’nde son bir yılda çizdiği karikatürlerine yer veren Refayeli, katılım sağlayan herkese teşekkürlerini iletti.
Açtığı sergide kendisini destekleyen herkese minnet duyduğunu ifade eden Vedat Refayeli, “Bu serginin önsözü Sevda Güneş’e aittir. Yaklaşık 5 yıldır Pusula Gazetesi’ne günlük karikatürler çiziyorum. Bugün sergimizde ise son bir yıldır yayınlanan karikatürleri açıyoruz. Önümüzdeki dönem Büyükşehir Belediyesi ile birlikte karikatür atölyesi açmaya planlıyoruz. Açacağımız atölye sayesinde yalnız kalmayacağım ve Erzurum o atölye ile karikatürle daha iyi tanışacak. Beni yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
Açılışın ardından sergiyi gezen vatandaşlar karikatürleri inceleyerek serginin sahibi Vedat Refayeli ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.