Nazmiye Nine, boğasını satıp yardım gönderdi

67 yaşındaki Nazime Kılıç isimli bir nine, beslediği boğasını satarak elde ettiği 23 bin lirayı depremzedelere gönderdi.

Yaşam Yayın: 15 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.02.2023 00:47:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 49 sn.
745 okunma
Google News
67 yaşındaki Nazime Kılıç isimli bir nine, beslediği boğasını satarak elde ettiği 23 bin lirayı depremzedelere gönderdi.
 
 
Erzurum'da 67 yaşındaki Nazime Kılıç isimli bir nine, beslediği boğasını satarak elde ettiği 23 bin lirayı depremzedelere gönderdi. Kılıç “Elimle besledim büyüttüm. Deprem bölgesindeki kardeşlerime helal olsun” dedi.
Erzurum'un Narman İlçesinde yaşayan Nazime Kılıç, Kahramanmaraş'ta meydana gelerek 10 ilde etkili olan 7.7 ve 7.6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından kendi eliyle besleyip büyüttüğü boğasını sattı. Kılıç, hayvandan elde ettiği parayı deprem bölgesine yardım için gönderdi. Nazime Kılıç “Kendi ellerimle büyüttüğüm hayvanımı depremi yaşayan kardeşlerim için sattım onlara helal olsun” dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.