Türkiye Yazarlar Birliği heyetinden Vali Çiftçi'ye ziyaret

TYB’nin kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli ve beraberindeki heyet Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Gündem Yayın: 09 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 09.10.2023 13:40:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
3712 okunma
Google News
TYB’nin kurucu ve şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli ve beraberindeki heyet Erzurum Valisi Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti.

Türkiye Yazarlar Birliği’nin kuruluşunun 45. yılı dolayısıyla düzenlediği "Ankara’dan Ardahan’a Kültür Kervanı" için Erzurum’da bulunan D. Mehmet Doğan ve Genel Başkan Arıcan Vali Çiftçi’ye TYB’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler ve şunları ifade ettiler:

“30. kuruluş yılında Edirne’den Ardahan’a, 35. yılda Ankara’dan Siirt’e ve 40.yılı dolayısıyla da Edirne’den Mostar’a kültür kervanı düzenlenmiş, faaliyetlerin belgeseli yapılmış, kitap olarak da yayımlanmıştı. Şimdi de, 45. yılda, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleri ile; şair, yazar, gazeteci, ilim ve fikir adamlarının katılımı ile Ankara’dan yola çıkacak kervan sırası ile; Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Ardahan’a gidecek ve dönüş yolunda ise Trabzon, Giresun, Ordu ve Çorum’dan Ankara’ya dönecek. Uğranılan şehirler de; okur yazar buluşmaları, paneller, sempozyumlar, konferanslar, şiir şölenleri, tarih, kültür, edebiyat sohbetleri düzenlenecek.”

Vali Mustafa Çiftçi de yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, TYB’nin faaliyetleri için başarılar diledi.

Ziyarete; D. Mehmet Doğan, Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, TYB Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Zengin, TYB Erzurum Şube Başkanı M. Hanefi İspirli, Nazif Öztürk, Mehmet Ali Bulut,  Kübra Genç, Abdulnasır Kımışoğlu, Ergün Engin ve Sait Mermer katıldı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.