Erzurum'da 20 parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çıkardı

Listeye göre, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında Erzurum’da, 20 siyasi parti adayı yarışırken, bağımsız aday çıkmadı.

Yayın: 08 Mart 2024 - Cuma - Güncelleme: 08.03.2024 16:50:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 51 sn.
592 okunma
Google News
Listeye göre, Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığında Erzurum’da, 20 siyasi parti adayı yarışırken, bağımsız aday çıkmadı.
 
Türkiye genelinde sadece Erzurum, Manisa ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlıklarına yönelik bağımsız aday bulunmuyor. 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne katılabilecek siyasi parti ve bağımsız adaylara ilişkin kesin listeler, 3 Mart'ta il ve ilçe seçim kurullarınca ilan edilmişti. 30’un üzerinde siyasi partinin katılacağı yerel seçimlerde Erzurum’da 20 siyasi parti aday çıkardı. AK Parti ile MHP’nin oluşturduğu Cumhur İttifakının Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı mevcut Başkan Mehmet Sekmen olurken, İYİ Parti’nin adayı Fatma Canan Uçar ve CHP’nin adayı da Atlıhan Atila oldu.
 
 


 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.