Dadaş kupada 4. turda Erzincanspor ile karşılaştı

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 4. Eleme Turu Kura Çekimi, saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. A Spor'dan canlı olarak yayınlanan kura çekimine Erzurumspor adına Kulüp Başkanı Ahmet Dal, katıldı.

Erzurumspor Yayın: 07 Kasım 2023 - Salı - Güncelleme: 07.11.2023 15:41:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
487 okunma
Google News

Ziraat Türkiye Kupası (ZTK)  4. Eleme Turu Kura Çekimi,  saat 14.00'te kulüp yetkililerinin katılımı ile Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapıldı. A Spor'dan canlı olarak yayınlanan kura çekimine Erzurumspor adına Kulüp Başkanı Ahmet Dal, katıldı.

3. Eleme Turu müsabakaları sonucu tur atlayacak 34 takım ile Trendyol Süper Lig'den 6 takım, Trendyol 1. Lig'den 7 takım ve TFF 2. Lig'den 9 takım olmak üzere toplam 56 takım 5-6-7 Aralık 2023 tarihlerinde tek maç eleminasyon sistemiyle oynanacak olan maçlar sonunda tur atlamak için karşı karşıya gelecekler.

Dal, Erzincan’ı çekti

Türkiye Futbol Federasyonu Orhan Saka Konferans Salonunda gerçekleşen ZTK 4. Eleme Turu kura çekilişinde Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, 47 sayıyı çekti ve Erzurumspor-Anagold 24 Erzincanspor eşleşmesi oldu. Komşu iki ilin takımı ZTK’da eşleşmiş oldu. Trabzonspor-Çorum FK ile eşleşirken, Çaykur Rizespor, Bucaspor’un rakibi oldu. Muşspor ise Ankara Keçirengücü karşısında kupada tur şansı arayacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.