Adaylar belli oldu isimleri Efkan Ala açıklayacak

İlçe adaylarına bilgi verilirken toplantıya kadar açıklanması istenmedi.

Siyaset Yayın: 01 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 01.02.2024 15:45:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
716 okunma
Google News
AK Parti’nin uzun zamandır merakla beklenen Erzurum ilçe Belediye Başkan adayları için nefesler tutuldu. Edinilen kulis bilgilerine göre AK Parti Genel Başkanvekili Bursa Milletvekili Efkan Ala, Cumartesi günü Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda isimleri açıklayacak.
 
Haftalardır devam eden çalışmalar sonucunda Erzurum'da listeler netleşti. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayından geçen isimler Cumartesi günü düzenlenecek aday tanıtım toplantısında duyurulacak.
İlçe adaylarına bilgi verilirken toplantıya kadar açıklanması istenmedi.
Seçimlere az bir süre kalmasına rağmen merakla beklenen AK Parti Erzurum ilçe Belediye Başkan adayları henüz açıklanmadı. Aday belirleme sürecinde ince eleyip sık dokuyarak karar veren parti Genel Merkezi’nde isimler netleşti. Bu kapsamda AK Parti Genel Başkanvekili Bursa Milletvekili Efkan Ala, Cumartesi günü Erzurum’a gelerek, düzenlenen aday tanıtım toplantısında başkan adaylarını kamuoyu ile paylaşacak.
 
Edinilen son bilgilere göre isimler netleşti, sır gibi saklanan listeye son şeklini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verdi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.