Sağlık müdürlüğü standı, ziyaretçilerin dikkatini çekti

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü standı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde gerçekleşen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda büyük bir ilgiyle karşılandı. Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen fuara, on binlerce katılımcı yoğun il

Sağlık Yayın: 20 Aralık 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 20.12.2023 14:03:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 1 dk.
406 okunma
Google News
Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü standına on binlerce katılımcı yoğun il gösterdi.

Erzurum İl Sağlık Müdürlüğü standı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi himayesinde gerçekleşen Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı'nda büyük bir ilgiyle karşılandı. Atatürk Üniversitesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen fuara, on binlerce katılımcı yoğun ilgi gösterdi.

Sağlık müdürlüğü standı, ziyaretçilerin dikkatini çekti.

Fuar’da İl Sağlık Müdürü Dr. Gürsel Bedir liderliğindeki 112 Acil Sağlık, UMKE ve Müdürlük faaliyetlerini gösteren stantta yerinde tanıtıldı.

Dr. Gürsel Bedir, fuara katılarak stantları denetledi ve fuara gösterilen ilgiden memnuniyetini dile getirdi. Kuzeydoğu Anadolu Kariyer Fuarı'nın Türkiye'nin en kapsamlı bölgesel etkinliklerinden biri olduğunu vurgulayan Bedir, iki gün boyunca gerçekleşen çalışmaların halkı bilinçlendirmek adına önemli bir fırsat sunduğunu ifade etti. “Bu etkinlik, bölgede sağlık sektörünün gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen önemli bir platform oldu” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.