Düzgün AVM 23. ve en büyük şube olarak hizmete girdi

Yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Düzgün Marketler Zinciri’nin 23. Şubesi olan Düzgün AVM, dualar eşliğinde hizmete

Ekonomi Yayın: 15 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2023 00:50:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 3 dk.
2025 okunma
Google News

Erzurum'un yerli sermayedeki gururu Düzgün Marketler Grubu, Bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesini Dadaşkent'te açtı. Düzgün Marketler'in 23. ve en büyük şubesi Düzgün AVM, Aziziye Belediyesi'nin 50 metre ilerisinde açıldı.

Erzurum ekonomisine ve istihdamına önemli katkıları olan Düzgün Marketler Grubu, Erzurum'a yatırım yapmaya devam ediyor. Düzgün Marketler Grubu, Marketler Zinciri’ne yeni bir halka daha ekledi.

Yoğun bir katılımla açılışı gerçekleştirilen Düzgün Marketler Zinciri’nin 23. Şubesi olan Düzgün AVM, dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Düzgün Marketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün,Dadaşkent Düzgün AVM’nin açılışında yaptığı konuşmada, "Biz Kavak mahallesinde bakkal olarak atıldığımız ticarette. Bugün 23. şubemiz olan Dadaşkent Düzgün AVM’yi açmış olmanın gururunu yaşıyoruz. Hedefimiz 'Birgün değil her gün Düzgün' sloganına layık olmak. Düzgün ailesi olarak tüm çalışanlarımızla birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmanın yarışını veriyoruz. Erzurum’da yerel sermayenin ürünü olan Düzgün Marketlerde, vatandaşımızdan duyduğumuz ve en çok mutlu olduğum söz, şu: Vatandaşlar, ilk kez geldikleri marketlerimizden bir daha ayrılmak istemediklerini bize iletiyorlar. Vatandaşın bu görüşü bizim için gurur vesilesi. Onlara layık olmaya çalışıyoruz. Erzurum’da Düzgün markası büyüdüyse bunda en büyük pay sahibi Düzgün Marketlerde çalışanlardır. Hepsine teşekkür ediyorum. Onlarla birlikte İnşallah daha nice şubeler açarız" dedi.

Konuşmaların ardından dualarla açılışı gerçekleştirilen 23 şube ile konuşan Türkiye Perakendeciler Federasyonu Genel Başkanı iş insanı Ömer Düzgün, "Bu yeni şubemizde, müşterilerimize daha geniş bir ürün yelpazesi sunacak ve bölgedeki müşterilerimize daha fazla hizmet vermemizi sağlayacak. 50 kişinin istihdam edileceği yeni şubemiz sadece Dadaşkent’in değil, tüm Erzurum’un yerli ve güvenilir alışveriş merkezi ihtiyacını karşılayacak. Müşterilerimize en iyi alışveriş deneyimini sunmak için modern tasarıma sahip olan şubemiz, bölgenin en büyük yerel market zinciri şubesi olacaktır. Düzgün Marketçilik olarak, müşteri memnuniyeti stratejisini hep ön planda tuttuk. Bu önceliğimiz doğrultusunda sizlere daha yakın olmak için yeni şubeler açmaya devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Daha sonra davetliler ve vatandaşlar AVM’yi hep birlikte gezdi.

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.