Milletvekili Fırat, bayram öncesi Tekman ilçesini ziyaret etti

AK Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, bayram öncesi Tekman ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Siyaset Yayın: 25 Haziran 2023 - Pazar - Güncelleme: 25.06.2023 14:19:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
2889 okunma
Google News

Milletvekili Fırat: ‘Hizmet için varız’

AK Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, bayram öncesi Tekman ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Fırat: ‘Hizmet için varız’

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, bayram öncesi Tekman ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.
Beraberinde Büyükşehir Belediye Başkanı Fevzi Polat, İl Başkan Yardımcısı Servet Tutkun, ve İlçe Koordinatörü Mahmut Bayır ile birlikte Tekman ilçesine gelen AK Parti Erzurum Milletvekili Abdürrahim Fırat, burada birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Tekman Belediye Başkanı Mustafa Ergin, Ak Parti İlçe Başkanı Taner Özer, Kadın Kolları Başkanı Gamze Sarıkaya, Gençlik Kolları Başkanı Yekta Bingöl ile Tekman AK Parti teşkilatı ve meclis üyeleri tarafından karşılanan Milletvekili Fırat, bölgenin tüm sorunlarına ve beklentilerine çözüm üretme noktasında üzerlerine düşen sorumlulukları yerine getireceklerini belirterek, “Biz halkımıza hizmet için varız. Seçim döneminde dile getirdiğimiz konular üzerinde de aynı hassasiyetle duracağız. Özellikle köylerimize bu manada önem vermeye devam edeceğiz. Böylece köylerden şehirlere olan göçü durdurmaya katkıda bulunuruz.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.