Erzurum, 20. İşitme Engelliler Oyunları'na ev sahipliği yapacak

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 20. Kış Deaflympics Oyunları’nın (İşitme Engelliler Kış Oyunları) Erzurum’da yapılacağını söyledi.

Spor Yayın: 23 Ekim 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 23.10.2023 14:46:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
342 okunma
Google News

BAŞKAN SEKMEN: “20. İŞİTME ENGELLİLER KIŞ OYUNLARI ERZURUM’DA YAPILACAK”

 

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 20. Kış Deaflympics Oyunları’nın (İşitme Engelliler Kış Oyunları) Erzurum’da yapılacağını söyledi.

Başkan Sekmen, Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu (TİESF) Başkanı Kerim Vural, Başkanvekili Yakup Ümit Kihtir, Koordinatör Berrak Fırat, Sportif Direktör Yavuz Tanyeri, Sultan Akyasan, Volkan Kurt ve yönetim ekibinin yaptığı ziyarete ilişkin açıklamada, şampiyonayla ilgili şunları kaydetti: “Olimpiyat kenti Erzurum yine önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yapacak. 20. Kış Deaflympics Oyunları diğer adıyla İşitme Engelliler Kış Oyunları, 2 - 12 Mart 2024 tarihinde Erzurum'da düzenlenecek. Alp disiplini, snowboard, kayaklı koşu, buz hokeyi, curling, futsal ve satranç olmak üzere 7 branşta 40 ülkeden yaklaşık 1000 sporcuyu ilimizde ağırlayacağız. Bu dev organizasyon nedeniyle Kış Oyunları Heyeti ile görüşmelerde bulunduk, karşılıklı fikir alışverişi yaptık. İnşallah olimpiyat şehrimiz bu büyük organizasyonu da alnının akıyla en güzel bir şekilde gerçekleştirecek.”

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.