Başkan Sekmen, yeni dönem için de göz kırptı

Erzurum BüyükKonuşmasında, "Yeni bir döneme gireceğiz, yeni bir seçim yapılacak" diyen Sekmen, şunları söyledi: "Bu seçimde de el birliği gönül birliğiyle Erzurum’da en güzel hizmetleri yşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni dönem için de göz kırptı.

Siyaset Yayın: 15 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.11.2023 15:31:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
507 okunma
Google News

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yeni dönem için de göz kırptı.
Sekmen, Erzurum'da bugün resmi açılışı gerçekleşen "Erzurum Otonomi" (Galericiler Sitesi) töreninde yaptığı konuşmada, siyaseten yeni döneme ilişkin düşüncelerini paylaştı.

Konuşmasında, "Yeni bir döneme gireceğiz, yeni bir seçim yapılacak" diyen Sekmen, şunları söyledi: "Bu seçimde de el birliği gönül birliğiyle Erzurum’da en güzel hizmetleri yeni dönemde gerçekleştirmenin de gayreti içerisinde olacağız.
Yeni yeni projelerimiz var. Durmadan hizmete ve yola devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın çizmiş olduğu yolda emin ve kararlı bir şekilde koşturacağız."

Erzurum Otonom projesi ile otoparkları ve apartman altı ticareti  ilişkilendiren Sekmen, "Şehrin birçok yerinde otoparklar oluşturduk. Belediyenin imar ettiği tesislerin altlarında da otoparklar yaptık. Bundan sonra yapılan apartmanların altlarında mutlaka otoparklar olmalı. Artık araçlar dışarıda kalmamalı ve onları korumalıyız.” dedi.

Sekmen, milletvekilli döneminde İstanbul'da da benzer projeler oluşturulmasında büyük gayreti olduğunu anımsatarak, İstanbul için göndermeyi yaptı: "Fakat mevcut belediyelere anlatamadık. Tuzla tarafında büyük bir alan alındı. Malesef gerçekleştiremediler. Bu iş bilme işi, üretme işi, çözme işi. Çözümünüz, gayretiniz, cesaretiniz varsa bunlar yapılır ve güzel hizmet olur. Şimdi İstanbul'un birçok tarafında araçlar, arabalar maalesef apartmanların altında alınıp satılıyor. Yollar tıkanmış vaziyette." 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.