Hilal Demir, aday adaylığını adaylığa taşımak istiyor

22 Mart’ta son bulan adaylık müracaatları sonrası yapılacak temayülden sonra listelere son şekli verilecek.

Siyaset Yayın: 24 Mart 2023 - Cuma - Güncelleme: 24.03.2023 16:43:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
1275 okunma
Google News

14 Mayıs’ta yapılacak olan genel seçimler öncesi aday adayları tercihini yine AK Parti’den yana kullandı.

22 Mart’ta son bulan adaylık müracaatları sonrası yapılacak temayülden sonra listelere son şekli verilecek.

Uzun yıllardır Ak Parti'de değişik kademelerde çalışmalar yürüten Demir, Palandöken İlçe Başkan Yardımcılığı ve iki dönem de İl Kadın Kolları Başkanlığı yaptı.

Erzurum doğumlu olan, ilkokuldan, üniversiteye kadar bütün eğitimlerini Erzurum'da tamamlayan Hilal Demir “ Bu şehrin, bu toprakların; buzunu, yazını, tozunu tadarak yetiştiğim canım Erzurum için kazandığım bilgi ve tecrübeleri, hizmet yolunda değerlendirmek için yola çıktım. Ülke olarak yaşadığımız felaketlerin arasında, Cumhurbaşkanımızı sahada desteklemek için bütün aday adayı arkadaşlarımız yola çıktık. Bu yolun çıkışında görev bize tevdi edilirse bildiğimiz işi sadece işleteceğiz. Yıllarca halkla iç içe çalışmalar yapmış bir olarak söylüyorum. ” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.