Büyükşehir Belediyesi'nin 17. Araç Filosu hizmete girdi

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün görev alanı olan altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan iş makineleri düzenlenen görkemli tö

Belediyeler Yayın: 19 Nisan 2024 - Cuma - Güncelleme: 19.04.2024 09:36:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 6 dk.
394 okunma
Google News

BÜYÜKŞEHİR’DEN DEV BİR YATIRIM DAHA: 17 ARAÇ FİLOSU

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin yatırım seferberliği devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün görev alanı olan altyapı hizmetlerinde kullanılmak üzere alınan iş makineleri düzenlenen görkemli törenle tanıtıldı.

17. Araç Filosu tanıtım programında konuşan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Önce şunu ifade edeyim ki böyle bir töreni Türkiye’mizde 1360 belediye var. Hiçbirinde önümüzdeki 1 yıl içerisinde bile böyle bir töreni hayal eden bir belediye görmek mümkün değil” dedi. “Bugünden itibaren şehrimizde kentsel dönüşüm ve diğer çalışmaların talimatlarını verdik, çalışmalar başladı” diyen Başkan Sekmen, şunları kaydetti: “Bugün 17. Filomuzu gerçekleştiriyoruz. İnşallah önümüzdeki haftalarda 18. ve 19. filolarımızın da tanıtımını yapacağız. 17. filomuz alt ve üstyapı hizmetlerinde hızımıza hız katacak. Erzurumlu hemşehrilerimize en güzel ve en doğru hizmetleri yapmayı Rabbim bizlere nasip eylesin. Laf söylemek kolaydır amma şu araçları almak o laf kadar kolay değildir. O imkânı oluşturmak ve o parayı kenara koyup bunları almak çok zor bir hadisedir. Tüm Türkiye’ye bu hizmetimiz örnek olsun. İnşallah daha da güzel hizmetleri birlikte yapacağız.”

 

“ERZURUM HER ALANDA BÜYÜDÜ VE GELİŞTİ”

Başkan Mehmet Sekmen, “Erzurum’umuz; bugün tarımdan hayvancılığa, kültürden turizme, ekonomiden spora, eğitimden sanata, altyapıdan ulaşım ve kentsel dönüşüme varıncaya kadar hemen hemen her alanda ön plana çıkmıştır” diye konuştu. Sekmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Belediyecilik, şehre aşkla bağlı olmayı, gece gündüz çalışmayı, laf değil eser üretmeyi gerektirir. Belediyecilik; vizyon, proje ve gönül işidir. Belediyecilik, birikim ile dinamizmi bir araya getirebilme becerisi; tecrübe ile heyecanı buluşturma sanatıdır. Bizler de göreve geldiğimiz ilk andan itibaren şehrimizde uyguladığımız marka belediyecilik anlayışı ile şehrimizi AK Yatırımlarımızla donattık. Ecdadımız ‘Şeref-ül mekân bil mekîn’ yani ‘Bir şehri aziz kılan, o şehrin sakinleridir’ demiştir. Aziz hemşehrilerimizin huzur ve refahı için 10 yılda şehrimizi dört başı mamur bir kent haline getirdik. Şeyh Edebali’nin ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturunu şiar edinerek Türkiye’nin göz bebeği Erzurum’da sizlerin destek ve duasıyla el ele vererek yaptığımız değişim ve dönüşümle kalkınmada Doğu Anadolu Bölgesi’nde parmakla gösterilen örnek bir kent hüviyetine kavuştuk.”

 

“ERZURUM’U NAKIŞ NAKIŞ İŞLEDİK”

Erzurum’un yatırımlarla nakış nakış işlendiğini ifade eden Başkan Sekmen, şöyle devam etti: “Hamd olsun kadim şehrimizde gönüllere dokunmaya gönül belediyeciliğini şehrimizin her bir sathına nakış nakış işlemeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin mutlu, müreffeh ve her alanda kalkınmış bir şehre kavuşması için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Belediyemizin tüm hizmetlerinde olduğu gibi kentte altyapıda da önemli projeleri hayata geçirdik. Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’müzün etkin ve hızlı çalışması için 17. Araç Filomuzu oluşturduk. 18 adet İveko çift kabin, 2 adet minibüs tipi vidanjör, 10 adet kepçe ve 1 adet mini ekskavatör ile 17. Araç Filomuzu sizlerin hizmetinize sunuyoruz. İnşallah Erzurum’da hayata geçireceğimiz birbirinden değerli projelerle şehrimiz ve bölgemize ‘Eser Siyaseti’ ayrıcalığını yaşatmaya devam edeceğiz.”

 

“BİZ MİLLETİMİZE HİZMET İÇİN VARIZ VE DADAŞ’A HİZMETKÂRIZ.”

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Biz milletimize hizmet için varız ve Dadaş’a hizmetkârız” kaydını düştü. Sekmen, sözlerini şöyle tamamladı: “Bizler ‘Erzurum’a hizmet ayrıcalıktır” felsefesiyle şehrimizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışmaya devam ediyoruz… Biz milletimize hizmet için varız ve Dadaş’a hizmetkârız. Amacımız Erzurum’u geliştirmek, güzelleştirmek, kalkındırmak ve sonuç itibariyle bir cazibe kazandırmak… Pek tabiidir ki, benim Dadaş hemşehrilerim her hizmetin en iyisine ve en kalitelisine layıktır…

Bize verilen her bir imkânı Rabbimizden bir emanet; O’nun rızasını kazanmak için bir fırsat biliyoruz. İşte bizler gönül tarlamızı düşünceyle ekiyor, inançla yetiştiriyoruz. Bu vesileyle 17. Araç Filomuzun hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Yeni filomuz hayırlı ve uğurlu olsun.” Erzurum Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, MHP Erzurum İl Başkanvekili Seyfettin Liman, Erzurum Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Remzi Ertek, MTS A.Ş. Koordinatörü Hakan Saral da birer konuşma yaparak, yatırımdan dolayı Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i tebrik etti. Konuşmaların ardından protokol üyeleri ile birlikte 17. Araç Filosu’nun açılışı yapıldı, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.