Valiliğe ait Togg ve makam araçları sünnet arabası oldu

Konvoyun en önünde Togg aracı, etrafında motosikletler ve diğer araçlar hep birlikte çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Şehir turundan sonra bir otelde çocuklar için yemek verildi, kına ve eğlenceler düzenlendi.

Gündem Yayın: 29 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 29.09.2023 14:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
758 okunma
Google News
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi’nde devlet korumasındaki 7 çocuk için bir sünnet düğünü yapıldı.

Valiliğe ait Togg ve makam araçları sünnet arabası oldu. Çocuklar gönüllerince eğlendiler, motosikletler eşliğinde şehir turu attılar.
Devlet korumasındaki 7 çocuğun delikanlılığa ilk adımlarını atmaları vesilesiyle önce bir sünnet davetiyesi hazırlandı. Çocuklara hem kurumdan hem de kurum dışındaki gönüllülerden kirve olundu. Nenehatun Çocuk Evleri Sitesi bahçesi adeta bayram yerine döndü ve Erzurum’da bulunan tüm korunma ve bakım altında bulunan çocuklar oraya geldi. Arkadaşlarını sünnet düğünlerinde yalnız bırakmadı. Vali Yardımcısı Mustafa Berk Çelik, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Fevzi Polat, Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, kurum yöneticileri, emniyet personeli, gönüllüler ve motosikletli sürücüler düğün konvoyu oluşturdu. Araçlara binilerek şehir turu atıldı. Konvoyun en önünde Togg aracı, etrafında motosikletler ve diğer araçlar hep birlikte çocuklara unutulmaz anlar yaşattı. Şehir turundan sonra bir otelde çocuklar için yemek verildi, kına ve eğlenceler düzenlendi.
Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş, “Bu güzel çocuklar hepimize emanet. Kendi çocuklarımıza ne yapıyor ve nasıl davranıyorsak onlara da aynı şeyleri yapmak zorundayız. Çok farklı bir duygu, çocuklarımızın sünnet ve diğer düğünlerini görmek bizleri çok mutlu ediyor. Bugün toplum, devlet ve aile olarak çok mutlu olduk. Emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz” dedi

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.